Loket Leefbaarheid erg succesvol

Het Loket Leefbaarheid is een groot succes. Meer dan 1500 leefbaarheidsinitiatieven kwamen binnen en er zijn meer dan 1000 toegekend. Aanvragen van een nieuwe dorpskeuken tot een deeltuin voor jong en oud.

Aanvraag indienen kan nog

Wilt u ook een leefbaarheidsinitiatief indienen voor uw dorp? Vraag het zo snel mogelijk aan, want het einde van het budget is in zicht. De deadline voor het indienen van een aanvraag is 7 februari. De criteria en procedure staan op www.loketleefbaarheid.nl.

Loket Leefbaarheid

Het Loket Leefbaarheid ondersteunt leefbaarheidsinitiatieven in het aardbevingsgebied. Inwoners van negen gemeenten in Noordoost-Groningen kunnen bij het digitale loket een bijdrage aanvragen voor plannen die de leefbaarheid in hun dorp vergroten. Dit zijn Appingedam, Bedum, De Marne, Delfzijl, Eemsmond, Loppersum, Slochteren, Ten Boer en Winsum.